بازدید سرلشکر باقری از کارخانه‌های نیروی دریایی ارتش در بندرعباس ظریف: اگر توافق نشود، مقصرش طرف آمریکایی است پزشکیان: در مذاکره جدی و به‌دنبال توافق هستیم، اما کنارگذاشتن تأسیسات هسته‌ای قابل‌قبول نیست بررسی تنش هند و پاکستان و حادثه بندر رجایی در کمیسیون امنیت ملی سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح برای هر شرایطی آمادگی کامل دارند اراذل و اوباش در لیست قرمز مجلس «مدنی‌زاده»، گزینه پیشنهادی دولت برای تصدی وزارت اقتصاد شد واکنش ولایتی به برنامه آمریکا برای تغییر نام خلیج فارس پنجشنبه در کدام استان‌ها تعطیل شد؟ سخنگوی دولت: «خلیج فارس» فقط یک نام جغرافیایی نیست، بخشی از هویت تاریخی ملت ایران است قالیباف تصاویر نقشه‌های تاریخی خلیج فارس را منتشر کرد + عکس پزشکیان: صرفه‌جویی را از دولت شروع کردیم/پنل‌های خورشیدی اولویت اول دستور فوری پزشکیان برای تعیین سهمیه آب و برق استان‌ها پزشکیان: دولت موظف است معیشت مردم را تأمین کند وعده معاون رئیس جمهور به معلمان

واکنش کنعانی مقدم به ادعای تحریم «اینستکس»

کنعانی مقدم تصریح کرد: اینگونه نیست که پس از این ۶۰ روز ما دوباره ضرب‌العجلی تعیین کرده و اقداماتمان نیز آرام و ساده باشد، بلکه هم اقدامات ما پیچیده شده و هم پلکانی و تساعدی و غیرقابل بازگشت خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۶ - ۲۲ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 12
کد خبر: ۱۳۴۳۰

به گزارش راهبرد معاصر، یک فعال اصولگرا درباره ادعای نشریه «بلومبرگ» مبنی بر احتمال تحریم «اینستکس» توسط آمریکا نکاتی را تبیین کرد.

 

حسین کنعانی مقدم، فعال اصولگرا با اشاره به گذشت یک ماه از فرصت دوماهه ایران به اروپا گفت: به طور کلی سیاست راهبردی جمهوری اسلامی ایران این است که هرکجا منافع ملی کشورمان تحت تأثیر برجام قرار گرفت و نیازمند این مسئله بود که برخی تعهداتمان را متوقف کنیم، این کار را انجام داده و به شرایط پیش از برجام بازگردیم.

 

کنعانی مقدم تصریح کرد: اینگونه نیست که پس از این ۶۰ روز ما دوباره ضرب‌العجلی تعیین کرده و اقداماتمان نیز آرام و ساده باشد، بلکه هم اقدامات ما پیچیده شده و هم پلکانی و تساعدی و غیرقابل بازگشت خواهد بود.

 

وی با اشاره به سازوکار مالی اینستکس ادامه داد: اینستکس نوعی صندوق پولی است که منافع اروپایی در آن بیشتر از منافع جمهوری اسلامی ایران لحاظ شده است، بنابراین اگر آمریکا بخواهد اینستکس را تحریم کند عملا وارد یک جنگ اقتصادی با اروپا خواهد شد (نظیر اتفاقی که با چین به راه انداخت)، بنابراین به نظر می‌رسد که اروپایی‌ها تا جایی جلو می‌روند که بر اساس آن بتوانند منافع خود را حفظ کنند.

 

کنعانی مقدم خاطر نشان کرد: هم اینستکس و هم مدل اقتصادی برجام، مدل نفت در برابر غذاست و این هرگز مسئله‌ای نیست که ما برایش بخواهیم منافع ملی خود را زیر سوال ببریم؛ بنابراین اگر بناست که ما نفت را در برابر غذا به فروش برسانیم هرگز نباید گامی در راستای عمل به تعهدات برجامی خود برداریم.

 

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار